Thursday, January 13, 2011

Almost 1 month! Gosh! ^_^

oohhooooii !! 
Sedar tak sedar, dah lama gak Nisa kerja kt Secret Recipe
its almost 1 month ok!
dah jadi senior pon ngan dak2 yang baru masuk..haha..
best kot tunjuk belang sikit..padahal Nisa sendiri baru masuk..haha..
kerja SR memang best coz we are just like one big family 
tapi yang paling best bila dapat pelanggan yang tah hape hape
yang annoying & belagak,memang sakit hati nak layan
hukumnye memang kena kutuk je la ngan kitorang
haha..hari2 wat dosa mengutuk..

ermm..awal bulan hari tu, I went for staf BBQ night
best woo!!
bayangkan je la,staf2 dari 3 Outlet berkumpul satu tempat
memang la gempak kn
ramai giler n kecoh giler!
so pas SR tutup dalam pukul 10.30, kitorang pon ramai2 pergi tempat makan
wat simple je, kat rumah company..hoho..
SR bukit tinggi paling dekat ngan tempat kejadian makan 2 tapi kitorang paling lambat sampai
haha..malu je..
SR AEON BUKIT TINGGI, SR TESCO and SR BUKIT RAJA
event ni diadakan sebab berjaya capai sell target
plus, dua Supervisor nak behenti kerja coz nk sambung belajar
hohoho
me + Elys + Kak Dhiya

this is my team..yang happening sangat2 n giler2 !

Kak Ziera + me + Kak Dhiya

haa..ni dia BOS besar..
tengok la perut dia, besar kn
Bos Nisa ni tersangat2 lah caring dengan perut dia..hihi..
lupa lak, yang mamat tepi tu, my partner..hihi..
Ewan namanyer..sangat giler2!
This is my lovely Supervisor!
Dhiya Atina
Cute & sporting ^_^

me & Elys
haa..ni la bekas supervisor Nisa...huhu..
yang tengah2 tu, yang agak2 ensem tu, haa tu la manager SR
kerek dowh! hahaha..

Kak Ziera! santexx..da berpunya taw..

haaa..ni la dia..Supervisor kecayangan Nisa (bekas SV)
sbb ape kesayangan??
haha..jgn pk lain..
Nisa suka dia sebab dia sangat menghormati orang lain
I love the way he talk to me
the way he ask me to do something
I mean like bila dia nak suruh employee buat something,dia akan cakap baik2
very polite
bila dengar dia cakap cam tenang je..cool..
Thats why Nisa respect sangat dia
then bila dia wat joke..huhu..cair.....
but now he's gone..huhu..
its ok, life must go on right? haha..
Kua Jian Jong, Wo Ai Ni ! 
haha..just kidding! ko giler?
gossip terhangat ni, nanti masuk Melodi lak
haha
I'm so sleepy now..esok nak kerja..
so, till then yup
daaaa... ^_^

2 comments:

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Eleonora said...

I love the theme of this blog!!! Only wish you would write more in English so I can understand too ;)